Tom Ford Métallique parfémovaná voda dámská 100 ml
search
  • Tom Ford Métallique parfémovaná voda dámská 100 ml

Tom Ford Métallique parfumovaná voda dámska 100 ml

131,82 €
Bez dane
Množstvo
na sklade

Popis TOM FORD Metallique span>
Zloženie

Odvážna vôňa kvetov v lesklom brnení – kovová Venuša medzi kvetmi.

Podlehnite vysoko návykovej vôni, tvrdohlavej a odvážnej. Presne taká je dámska parfumovaná voda Tom Ford Metallique. Jej kvetinová vonná kompozícia stelesňuje ženskosť – modernú, pulzujúcu av plnom kvete.

  • kvetinová aldehydová vôňa
  • spojenie zmyselných bielych kvetov a návykových aldehydov
  • luxusné kovový flakón

Zloženie vône
Ako prvá vás zaujme citrus bergamot so štipkou ružového korenia a olejom Orupur®. Samozrejme nechýbajú ani aldehydy – s veľmi ľahkým vyznením, ktoré vytvára dojem druhej kože. O chvíľu neskôr sa kovovo chladivý úvod stretne s bielymi kvetmi hlohu a otočníka. Základ vonnej kompozície stojí na hrejivých tónoch ambrette a peruánskom balzame, ktoré vytvára k chladivému úvodu kompozície pôsobivý kontrast. Vôňu po aplikácii na kožu netrite, aby sa vonná kompozícia správne rozvinula.

Príbeh vône
Vôňa Tom Ford Metallique odhaľuje krásu kovu, a to nielen svojou vonnou kompozíciou. Dokonale hladký flakón vo farbe striebra so zlatistým štítkom a viečkom skvele dotvára charakter tejto žiarivej ženskej vône.

="sc-1eu1dd2-10 exrgwA">Hlava ružové korenie, aldehydy, bergamot Srdce konvalinka , hloh, otočník Základ ambrette, vanilka, peruánsky balzam, santalové drevo Druh vôňa kvetinová, aldehydová

6 položky