Burberry Hero toaletní voda pánská 100 ml tester
search
  • Burberry Hero toaletní voda pánská 100 ml tester

Burberry Hero toaletná voda pánska 100 ml

62,73 €
Bez dane
Množstvo
na sklade

Nový muž. Hrdina. Záhadná a dobrodružná toaletná voda Burberry Hero je fascinujúcim spojením sily a jemnosti, sily a súcitu, atletiky a kreativity. Muža hľadajúci transformáciu a metamorfózu; nové moderné hrdinstvo. Vôňa spochybňuje tradičné stereotypy maskulinity a umožňuje vám transformovať sa, aby ste našli odvahu prijať to, kým skutočne ste.

Silný, atletický a magnetický muž a kôň sa spojili v živé more a podnietili premenu na bájneho tvora. Prvá vôňa Riccarda Tisci pre Burberry, nový mužský duch, skúma zvyklosti a dualitu, rozpor a silu zvieracej ríše.

Svieža, žiarivá a odvážna vôňa je rozjasnená iskrivým bergamotom a oživená borievkou a čiernym korením. Borievka, klasická britská ingrediencie, vnáša do vône žiarivú sviežosť a je prehĺbená trojicou teplých olejov z cédrového dreva z troch odlišných horských pásiem - Apalačské pohorie Virgínia, pohorie Atlas v Afrike a Himaláje v Ázii.

Flakon je novú Burberry v podaní Riccarda Tisci - prvýkrát aj s vyrazeným monogramom TB. Silný a moderný, rovnako ako vôňa, ktorú ukrýva. Hranatý tvar je abstraktnou reinterpretáciou konského kopyta s vyrytým zaobleným logom Burberry.

Vôňa Burberry Hero bola uvedená na trh v roku 2021.

10 položky