search

Tom Ford Noir Extreme parfumovaná voda pánska 100 ml tester

126,82 €
Bez dane
Množstvo
na sklade

Popis TOM FORD Noir Extreme< /span>
Zloženie

Charismatická a sofistikovaná vôňa muža s dvoma stránkami povahy.

Pre mužov, ktorý pozná svoje túžby a vie, čo mu prináša potešenie, je ako stvorená pánska parfumovaná voda Tom Ford Noir Extreme. Táto zvodná a charizmatická vôňa naplno vyjadruje, že jej nositeľ si svoju súkromnú vnútornú stránku užíva a vyhradzuje iba pre seba.

  • ambrová vôňa s drevitými tónmi

< strong>Zloženie vône
Úvodné bohaté tóny patria korenistému kardamómu a žiarivým citrusovým tónom mandarínkového oleja. Potom sa rozvonia kulfi, čo je akord inšpirovaný starobylým kráľovským lektvarom. Dotvára ho kvet pomaranča. Celá kompozícia stojí na základných tónoch zmyselnej ambry a elegantného santalového dreva.

Príbeh vône
Vôňa Tom Ford Noir Extreme nadväzuje na parfumovanú vodu Tom Ford Noir a predstavuje ju v jej extravagantnejším vyjadrení. Noir Extreme rozvíja myšlienku vonkajšej a vnútornej stránky muža, pričom jej zvodné aspekty posúva do extrému. Vznikla tak vôňa, ktorá odráža muža mimoriadne zmyselného, sofistikovaného a plného pulzujúcej sily.

„Noir Extreme zachytáva odvážnu, opulentnú stránku muža Noir. Pozná svoje túžby, svoje neresti a vie, čo mu prináša potešenie. Obľubuje si v pôžitkoch. Túto svoju súkromnú stránku si vyhradzuje pre seba, a to v jej maximálnom vyjadrení.“ – Tom Ford.

Srdce kulfi, rečík lentišek, kvet pomarančovníka, ruža, jazmín
Základ< /td> ambra, drevité tóny, vanilka, santalové drevo
Druh vône orientálna, drevitá
6 položky